Werkwijze

De werkwijze van DB Sourcing

DB Sourcing hanteert een specifieke en duidelijke werkwijze. Na jaren aan ervaring en optimalisatie zijn wij tot een werkwijze gekomen die voor de hoogste tevredenheid bij onze klanten zorgt. In onderstaand stappenplan nemen wij u mee in onze manier van werken:

1. Specificatie van uw wensen

We beginnen uiteraard met het in kaart brengen van uw wensen. Bij u op kantoor of per telefoon of Skype. We nemen samen alle details en specificaties van de aanvraag door. Aan de hand van tekeningen en samples laten we niets aan het toeval over.

2. Selecteren juiste fabriek

Wanneer alles rondom de aanvraag voor ons duidelijk is, gaan wij op zoek naar de meest geschikte fabriek (vaak een van onze partners). Dit proces wordt zorgvuldig uitgevoerd, zodat ze zeker voldoen aan onze eisen op het gebied van kwaliteit en milieu. Ook met de fabriek bespreken we tot in detail wat er precies nodig is.

3. Offerte

Wij verstrekken u een offerte op basis van uw wensen en de informatie van onze fabriek.

4. Sampling

Indien u akkoord gaat met de offerte en de opdracht indient, produceert onze fabriek een sample. U krijgt de tijd om deze rustig te testen.

5. Start productie

Indien u akkoord gaat met de samples, wordt de productie in gang gezet. Deze wordt volledig door DB Sourcing gemonitord. Wij zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt.

6. Kwaliteitscontrole

Er wordt uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit. Zowel tijdens het productieproces als ook voor verzending.

7. Verzending

Na voltooiing van de productie verzorgen wij de volledige afhandeling van het transport van de fabriek tot uw magazijn.

Werkwijze DB sourcing