Kwaliteit en Milieu

Kwaliteit van producten

DB Sourcing stelt aan kwaliteit de hoogste prioriteit. Dus ondanks de lagere productiekosten, draait het bovenal nog altijd om de kwaliteit van de producten. Onze fabrieken worden gecheckt op het gebruik van materialen en machines en of deze aan onze kwaliteitsstandaarden voldoen. Dat wil zeggen dat wij alleen samenwerken met fabrieken die ons hierin tevreden stellen. De meeste fabrieken zijn ISO gecertificeerd. Er wordt door kwaliteitsmedewerkers ter plaatse uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit, zowel tijdens het productieproces als voor verzending. Met deze manier van werken kunnen wij garanderen dat u en DB Sourcing uiteindelijk tevreden zijn.

Kwaliteit en mens

In China en Polen werkt DB Sourcing met fabrieken die hun zaken goed op orde hebben, waar volwassen mannen en vrouwen conform normale arbeidsomstandigheden en arbeidstijden kunnen werken. Fabrieksmedewerkers worden regelmatig getraind, bijvoorbeeld voor het bedienen van en werken met machines.

Medewerkers beschikken over de benodigde certificering om met bepaalde machines en gereedschappen te mogen werken. Machines en gereedschappen worden tevens regelmatig geïnspecteerd en gekeurd. Alle medewerkers werken met de benodigde PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen zoals handschoenen, brillen, gehoorbescherming, werkkleding etc.) en ze zijn verzekerd.

Kwaliteit en milieu 

In de fabrieken wordt afval gescheiden en worden restmaterialen van de productie (staal en aluminium) gerecycled. 
Het gebruik van verpakkingsmaterialen en plastic in de fabrieken is tot een minimum teruggebracht. Luchtzuiveringsinstallaties zijn aanwezig in de fabrieken. De afvoerlucht en het afvoerwater dienen gezuiverd te zijn voordat die het fabrieksterrein verlaten. In China zijn de afgelopen jaren veel fabrieken gesloten omdat die niet aan de milieueisen voldeden.
Op kantoor wordt het afval gescheiden en er wordt zo zuinig mogelijk papier en elektra omgegaan. Afspraken met klanten en fabrieken proberen we zoveel mogelijk te clusteren, zodat we het (internationaal) reizen binnen de perken kunnen houden.  

Zaken doen met DB Sourcing geeft u de volgende voordelen: 

  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Snelle levertijden
  • Concurrerende prijzen
  • Ervaring in productielanden
  • Korte communicatielijnen
  • Leverbetrouwbaarheid

Bent u op zoek naar zo’n partij en bent u benieuwd of wij die voor u kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Graag leggen wij u tot in detail uit welke specifieke waarde wij voor u hebben