Over DB Sourcing

DB Sourcing ontzorgt

DB Sourcing is gespecialiseerd in de uitvoering van het volledige inkooptraject van industriële producties. Dit betekent dat we het gehele productieproces van metalen producten en onderdelen, ijzerwaren en halffabricaten uit Polen en China verzorgen. Doordat we in deze landen produceren, kunnen we industriële producten tegen aantrekkelijke tarieven aanbieden. 

Video afspelen

DB Sourcing neemt uw project van u over op het moment dat een tekening of sample beschikbaar is

Vervolgens zorgen wij ervoor dat de bestelling compleet en van een hoge kwaliteit wordt geleverd. Echt alles wat hierbij komt kijken, nemen wij voor u uit handen. Dit is mogelijk dankzij ons uitgebreide netwerk aan leveranciers in Oost Europa en Azië. Onze fabrieken voeren ons productieproces van begin tot eind uit:

Ons kantoor

Het kantoor van DB Sourcing bevindt zich in Polen. Het voordeel hiervan is dat onze lijnen met de fabrieken kort zijn. We zitten er bovenop. Het feit dat we daarnaast ook voor fabrieken in Azië hebben gekozen, is met het oog op diversificatie van de mogelijkheden. We kunnen voor elk project op maat kijken welke fabrieken in welk land het meest geschikt zijn voor de industriële productie van uw product. Het is onze ervaring dat er namelijk vaak verschillende behoeftes zijn in:

Type productieproces

Gewenste aantallen

Afmetingen

Kwaliteit

Prijs

Levertijd

Dankzij de samenwerking met een groot aantal fabrieken in meerdere landen, kunnen wij de beste service en kwaliteit leveren

Bedenkt u zich eens wat een moeite en stress dit u allemaal kan schelen. Nooit meer gedoe met:

Taal- en cultuurverschillen

Kwaliteitsissues

Verschillende valuta’s

Verschillende vervoerders en wijze van transport

Importprocedures

Dit alles wordt door DB Sourcing voor u uit handen genomen. Wij doen dit ook echt van begin tot eind. Dit levert u een aanzienlijke tijds- en kostenbesparing op. Wij helpen u graag verder!