Aluminium gieten

Aluminium gieten is een efficiënte en kwalitatieve manier om onderdelen te produceren. Dit kan op diverse wijzen en afhankelijk van uw product(en) helpen we u graag de beste gietmethode qua aluminium gieten te kiezen en direct voor u in gang te zetten.

Zou u het inkooptraject en/of het productieproces van uw industriële producten graag voordeliger en gemakkelijker willen maken? DB Sourcing kan industriële producten, zoals aluminium en stalen producten, onderdelen en halffabricaten tegen aantrekkelijke tarieven aanbieden. Wij ontzorgen u van begin tot eind. We produceren de producten voordelig in Polen of China en leveren de producten tot in uw magazijn.

Aluminium gieten

Welk gietproces past bij het product?

Wanneer u door ons producten wilt laten produceren en aluminium gieten, maken wij gebruik van één van de volgende twee giettechnieken:

  • Aluminium spuitgieten
  • Coquille gieten

Afhankelijk van uw product(en) kunnen wij aangeven wat de meest geschikte en kwalitatieve gietmethode is tegen een zo voordelig mogelijke prijs. Ieder proces kent eigen voordelen en wij zijn ervaren in elke vorm. Op onze website vindt u meer informatie over de technieken van aluminium gieten, waaronder de verschillen tussen spuitgieten en coquille gieten.

Voordelig aluminium gieten

De gietwerk productie vindt plaats in Polen of China. Op basis van uw product, de aantallen, (gewenste) levertijd, kwaliteitseisen en prijs bepalen wij de juiste productielocatie.

Hecht u waarde aan een zeer snelle levertijd, dan zullen we de productie al gauw in onze fabriek in Polen uitbesteden. Hier zijn de levertijden korter dan in China. Gaat u liever voor de meest voordelige optie en doet de tijd er minder toe, dan is China de beste keuze. Uiteraard zullen we zorgen dat u altijd te maken heeft met het grootste inkoopvoordeel en een zo snel mogelijke levering.

Coquille gieten
Aluminium gieten
Gieten aluminium

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van de inkoop en productie van industriële materialen. DB Sourcing staat voor kwaliteit en bij ons gaat dat hand in hand met lage productiekosten dankzij de fabrieken in Oost-Europa en Azië. We ontzorgen u in het vinden en leggen van deze contacten en zorgen dat u gemakkelijk (in het Nederlands) al uw wensen aan ons duidelijk kunt maken. Zaken doen met DB Sourcing geeft u de volgende voordelen:

  • Gegarandeerde kwaliteit;
  • Snelle levertijden;
  • Concurrerende prijzen en een hoog inkoopvoordeel;
  • DB Sourcing heeft veel ervaring in de productielanden China en Polen;
  • Korte, directe lijnen met DB Sourcing in het Nederlands, dus geen problemen op het gebied van taal, culturele verschillen en verschillende valuta’s;
  • Ontzorging van het hele productieproces;
  • Leverbetrouwbaarheid;
  • Groot aantal verschillende producten mogelijk.

Daarnaast kunnen we naast gietwerk middels aluminium gieten of coquille gieten vrijwel elk type product produceren. Denk aan producten van RVS, aluminium, staal en Corten staal. Vraagt u zich af of wij een specifiek product voor u kunnen produceren? Neem dan vooral even contact met ons op. Grote kans dat wij het kunnen produceren en leveren.

Plaats uw aanvraag

<p>Zoekt u een partner die uw metalen en aluminium producten kan aluminium gieten en produceren? Neem dan gerust contact met ons op. Maak uw aanvraag kenbaar en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of wij dat voor u kunnen realiseren en wat de mogelijkheden zijn. Graag leggen wij u gedetailleerd uit wat u bij ons zult krijgen en hoe wij u voordelig kunnen voorzien van de gewenste producten.</p>